Bergen op Zoom eten

Wilt u graag in Bergen op Zoom eten? Kom dan langs bij Het Ministerie van eten en drinken! Ons restaurant heeft een eigentijds, toegankelijk en stoer karakter. Dit ziet u niet alleen terug in onze heerlijke gerechten, maar ook in de manier waarop ons restaurant ingericht is en de wijze waarop u bediend wordt. Onze ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) werken met streekgebonden producten, waardoor ons menu dagelijks varieert en u dus uitgebreid kan kiezen van onze kaart!

Wilt u onze heerlijke gerechten zelf komen proeven? Reserveer direct online!

In Bergen op Zoom eten doe je bij Het Ministerie van eten en drinken!

Het leuke van het Ministerie van eten en drinken, is dat er heel veel mogelijk is. Wilt u een 4 gangen menu voor een vaste prijs? Of kiest u liever zelf gerechten van de kaart? Het is zelfs mogelijk om een menu samen te laten stellen door onze ministers. U kunt uw wensen doorgeven, en wij verrassen u met een heerlijk samengesteld menu.

Wij stralen ons merk niet alleen uit in het eten en drinken maar ook in de uitstraling van het restaurant en de manier van bedienen. Op deze manier heeft u al kennis gemaakt met onze beleving voordat u iets heeft gegeten!

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast geworden over ons concept, en wilt u onze gerechten zelf komen proeven? Twijfel dan niet en reserveer direct een tafel online! Als u nog vragen of specifieke wensen heeft kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Heeft u of uw gezelschap bijvoorbeeld een allergie voor een bepaald product? Geef het uiterlijk een dag van tevoren aan ons door en wij houden hier rekening mee. We zien u graag in ons restaurant!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren