Bergen restaurant

Bent u op zoek naar een Bergen restaurant? Dan bent u bij het Ministerie van eten en drinken aan het juiste adres! Wij hebben passie voor eten, en dat proeft u in onze gerechten. Daarnaast kunt u bij ons uitsluitend de beste kwaliteit verwachten, omdat onze Ministers van Culinaire Zaken uitsluitend koken met seizoensgebonden streekproducten, die elke dag vers van de leveranciers komen. Het is dus elke dag een verrassing wat u op uw bord krijgt! U geniet bij ons al van een 4-gangendiner voor slechts €36,50. Wilt u ook komen proeven? Reserveer dan direct een tafel!

Bergen restaurant – Het Ministerie van eten en drinken

Het Ministerie van eten en drinken heeft een eigentijdse, stoere en toegankelijke stijl. In de communicatie naar onze gasten gaan we uit van verrassing en beleving. We vinden het namelijk belangrijk dat onze gasten het concept al beleven, voordat ze gegeten hebben! We springen altijd in op de actualiteit en gaan mee met de trends in de horeca. Daarnaast staan innovatieve ontwikkelingen nooit stil (niet in de gerechten maar ook zeker niet in de communicatie richting onze gasten). We kijken altijd kritisch naar onze werkwijze en blijven constant verbeteringen doorvoeren.

Naast een restaurant in Bergen op Zoom, hebben wij hier ook een winkel waar u de streekproducten kunt kopen. Zo kunt u ook thuis nagenieten van de heerlijke producten. Ook erg leuk om cadeau te geven natuurlijk!

Reserveer direct of neem contact op!

Bent u helemaal overtuigd van ons restaurant? Wacht dan niet langer en reserveer direct online! Heeft u nog vragen of wilt u bijvoorbeeld bijzonderheden melden voordat u bij ons komt eten? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar en geven u graag alle informatie die u nodig heeft. Tot ziens bij Het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren