Beste restaurants Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar de beste restaurants Bergen op Zoom? Dan bent u bij het Ministerie van eten en drinken aan het juiste adres. Het Ministerie van eten en drinken is gelegen aan de Zuidzijde haven in Bergen op Zoom. Wanneer u ons restaurant binnenloopt voelt u zich direct welkom!

Bij ons is het elke dag een verassing wat er op de menukaart staat. Wij werken namelijk met seizoensgebonden producten. Hierdoor kunt u elke dag iets anders op uw bord verwachten! Wilt u weten wat er vandaag op de menukaart staat? Bekijk de menukaart.

4-gangen diner voor €36,50 – Het Ministerie van eten en drinken

Bij onze Ministeries kunt u een heerlijk 4-gangen diner voor €36,50 verkrijgen en daarbij kunt u een avond vol verrassingen en gezelligheid verwachten. Wij hopen u te mogen ontvangen in één van onze departementen waar we u kunnen laten proeven, ruiken en beleven van onze wisselende culinaire verrassingen, a la carte is uiteraard ook mogelijk!

Beleef het unieke concept van het Ministerie en geniet samen met uw gezelschap in Bergen op Zoom. C’est la vie! (geniet van het leven!).

Wij kopen bij en van de bron – Beste restaurants Bergen op Zoom

Het Ministerie van eten en drinken werkt met enkel topproducten, waar mogelijk van lokale ondernemers en leveranciers.  Zo koopt het Ministerie bij en van de bron. Hierdoor is elke dag is een nieuwe uitdaging voor onze ministers van Culinaire Zaken en ministers van Gastvrijheid, welke zij zeker niet uit de weg zullen gaan. U hoeft daarom niet te kiezen, laat u verrassen door onze suggesties! Wij hopen u graag eens te zien ons restaurant!

Meer informatie

Bent u enthousiast over ons concept en zou u graag willen reserveren voor een avond gezelligheid? Dat is natuurlijk mogelijk. Reserveren is bij ons niet per se noodzakelijk, behalve als u met grote groepen komt.

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren