Borrelen Bergen op Zoom

Wilt u eens borrelen Bergen op Zoom? Dan is Het Ministerie van eten en drinken de aangewezen partij voor u! Bij Het Ministerie van eten en drinken kunt u genieten van echte Brabantse gastvrijheid. Naast ons heerlijk Bourgondisch 4-gangen diner kunt u ook bij ons terecht voor verschillende speciaal bieren en wijnen. Onze gerechten zijn perfect te combineren met onze speciaal bieren of de zorgvuldig uitgekozen wijnen, passend bij het gerecht.

Loopt het water u al in de mond en wilt u direct genieten van onze heerlijke gerechten? Reserveer dan nu een tafel via ons online reserveringssysteem of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder met eventuele vragen.

Borrelen in het buitenhof – Het Ministerie van eten en drinken

In de stadstuin van ons departement in Bergen op Zoom hebben we ook een sfeervol terras, het Buitenhof. Het terras is geopend van wo. t/m zo. vanaf 11:30 uur. U kunt hier genieten van een heerlijke lunch en lekkere koele dranken. Ook voor uw kinderen hebben we een passende lunch!

Ook voor de lunch maakt Het Ministerie van eten en drinken gebruik van seizoensgebonden producten en zoveel mogelijk lokale producten. Elke dag is een nieuwe uitdaging voor onze ministers van Culinaire Zaken en ministers van Gastvrijheid, welke zij zeker niet uit de weg zullen gaan. U hoeft niet te kiezen, laat u verrassen door onze suggesties!

Online reserveren – Borrelen Bergen op Zoom

Het is niet noodzakelijk om te reserveren. Maar mocht u met grote groepen zijn, dan is dit wel verstandig. U kunt een reservering maken direct via de website of telefonisch! Mocht u vragen hebben horen wij dit graag. Onze ministers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wij hopen u graag een keer te bedienen met een heerlijke borrel! Tot snel!

 

 

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren