Dagje weg Bergen op Zoom

Wilt u een dagje weg Bergen op Zoom? Dan bent u bij Het Ministerie van eten en drinken zeker aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd aan de Zuidzijde Haven in Bergen op Zoom, in een authentiek pand. Hierdoor proeft u direct bij binnenkomst al de unieke sfeer. Niet alleen ons pand is uitzonderlijk, ook onze gerechten vind u niet overal terug. Onze Ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze koks) koken uitsluitend met seizoensgebonden producten. Hierdoor is het altijd een verrassing wat u op uw bord krijgt en is het altijd een feestje om bij ons te komen eten!

Wilt u komen proeven? Reserveer direct een tafel!

Dagje weg Bergen op Zoom | Kom langs bij Het Ministerie van eten en drinken

Wij vinden het heel belangrijk dat u zich direct welkom bij ons voelt. Daarom zullen onze ministers van Gastvrijheid (onze obers) er alles aan doen om het u naar uw zin te maken. Alles draait natuurlijk om lekker eten, maar ook vooral om het genieten! Graag vertellen wij u aan tafel meer over onze bijzondere gerechten, met natuurlijk een bijpassend drankje. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid, waardoor er altijd een goede wijn voor bij uw gerecht bij zit.

We hebben altijd voldoende keuze aan vlees, vis, of vegetarische gerechten, dus er zit altijd iets voor u tussen. De prijs is daarbij wel altijd hetzelfde. Bij ons kunt u namelijk genieten van een 4-gangen diner voor €36,50! Uiteraard kunt u ook A la Carte bij ons eten, want het gaat bij ons om het genieten.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Bij vragen over ons restaurant kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers geven u graag meer informatie. Ook kunt u natuurlijk bijzonderheden aan ons doorgeven als u bij ons wilt komen eten. Daarnaast kunt u natuurlijk ook direct een tafel reserveren, dit kan via de website. Tot ziens bij Het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren