Dineren Bergen op Zoom

Wilt u samen met uw gezelschap dineren Bergen op Zoom? Dan is het Ministerie van eten en drinken de aangewezen partij voor u! Het Ministerie van eten en drinken is een culinair restaurant gelegen aan de Zuidzijde haven in Bergen op Zoom.  Samen met de gastvrijheid, heerlijke wijnen en culinaire gerechten is uw avond compleet!

Bent u direct al enthousiast? Reserveer dan nu een tafel via ons online reserveringssysteem of neem telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder met eventuele vragen.

Ministerie 4-gangen diner of à la Carte?

Naast ons Ministerie 4-gangen diner is er uiteraard ook de mogelijkheid om à la Carte te dineren. Alle gerechten van het 4-gangen diner zijn los te bestellen en er zijn verschillende bijgerechten toe te voegen aan uw diner. Onze ministers kunnen u hierin begeleiden en adviseren. De ministers kunnen ook voor u kiezen, waardoor u bij ons een culinaire verrassing op uw bord kunt verwachten.

Ook wanneer u last heeft van allergieën kunt u bij ons terecht. Wij ontvangen uiterlijk één dag voor de reservering uw specifieke wensen. Hierdoor kunnen wij samen met u een perfect diner samenstellen.

Elke dag een verassing bij Het Ministerie van eten en drinken

Bij het Ministerie van eten en drinken is het elke dag een verrassing, doordat onze ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) werken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor kunt u elke dag iets anders op uw bord verwachten en daarom valt er volop te kiezen!

De mooie seizoenen geven ons diverse en smaakvolle producten en in combinatie met de creativiteit van onze ministers van Culinaire Zaken is er per gang volop keuze. U kiest gewoon uw favoriete gerecht!

Reserveren | Dineren Bergen op Zoom

Via ons online reserveringssysteem kunt u een tafel reserveren. Mocht u liever telefonisch willen reserveren is dat zeker ook een mogelijkheid.

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren