Eetcafé Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een eetcafé Bergen op Zoom? Kom dan eens langs bij Het Ministerie van eten en drinken. Onze Ministeries zijn gelegen in het mooie compacte centrum van Oud Gastel en in het historische Bergen op Zoom waar we 2 unieke panden omgetoverd hebben tot restaurants waar we u kunnen verrassen in een bijzondere ambiance.

De 2 locaties hebben ieder een eigen karakter, dus het is de zeker de moeite waard om de beide departementen eens te bezoeken en te genieten van de heerlijke Ministerie gerechten!

Ons departement Bergen op Zoom – Het Ministerie van eten en drinken

Ons departement Bergen op Zoom heeft een fantastische locatie aan de Zuidzijde Haven. De voormalige havenstructuur van de straat is nog heel goed zichtbaar. Als het gaat om vakmanschap en kennis van zaken zitten wij hier op een perfecte locatie. Door de bijzondere gevel, de hoogte en de constructie hebben we er een fantastisch restaurant van kunnen maken met respect voor de locatie en het voormalige pakhuis.

We hebben in het departement Bergen op Zoom verschillende hoeken kunnen creëren waardoor de beleving en sfeer wordt vergroot. Er is naast onze 150 zitplaatsen voldoende ruimte voor een goed drankje aan de bar, daarbij kan er ook aan de bar heerlijk gegeten worden.

Reserveren – Eetcafé Bergen op Zoom

Bent u enthousiast over onze vestiging Bergen op Zoom en zou u bij ons eens een hapje willen eten? Reserveer dan nu via ons online regeringssysteem een tafel! Mocht u liever telefonisch willen reserveren is dat zeker ook een mogelijkheid. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u gewoon binnen wilt komen stappen, maar wij raden u wel aan van te voren te reserveren.

Wij hopen u graag eens te mogen bedienen en u een unieke beleving mee te mogen geven! Tot snel!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren