Eetgelegenheden Bergen op Zoom

Zoekt u eetgelegenheden Bergen op Zoom? Dan is Het Ministerie van eten en drinken de aangewezen partij voor u. Het Ministerie van eten en drinken is gelegen aan de Zuidzijde haven in Bergen op Zoom en is de ideale locatie voor een heerlijk diner. Wanneer u ons restaurant binnenloopt voelt u zich direct welkom!

Bij ons is het elke dag een verassing wat er op de menukaart staat. Wij werken namelijk met seizoensgebonden producten. Hierdoor kunt u elke dag iets anders op uw bord verwachten! Wilt u weten wat er vandaag op de menukaart staat? Bekijk dan alvast onze menukaart!

Volop keuze bij Het Ministerie van eten en drinken

Bij Het Ministerie van eten en drinken is er volop keuze uit gerechten. Wij serveren wat de dag of het seizoen ons brengt en werken niet met een vaste menukaart. Onze ministers van Culinaire zaken werken met bijzondere streekproducten, welke iedere dag kraakvers van onze vaste leveranciers komen. Het is bij ons elke dag een verassing, waar u zeker van zult genieten!

Wij bieden altijd vele culinaire keuzes aan, variërend van vlees- , vis- en/of vegetarische gerechten, dus er zit altijd iets tussen wat u lekker vindt. Eén zekerheid heeft u in de prijs, u zult altijd genieten van een 4-gangen diner voor €36,50. A la Carte is uiteraard ook mogelijk.

Meer informatie eetgelegenheden Bergen op Zoom

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen in onze vestiging in Bergen op Zoom? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Tijdens uw bezoek aan Het Ministerie van eten en drinken wordt op onze eigen wijze meegenomen in ons verhaal, waardoor u een veelbelovende avond tegemoet gaat waar u valt zult genieten!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren