Eten Bergen op Zoom

Wilt u gezellig eten Bergen op Zoom? Dan is Het Ministerie van eten en drinken het ideale restaurant om eens langs te komen en te genieten van een heerlijke lunch of diner! Het Ministerie van eten en drinken is een restaurant voor uiteenlopende doelgroepen en activiteiten, zo kunt u bij ons terecht voor groepsuitjes, personeelsuitjes, gezinsuitjes, teamuitjes en nog veel meer speciale momenten!

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder voor een onvergetelijke dag uit!

Het merk Ministerie van eten en drinken

Het Ministerie van eten en drinken heeft een eigentijdse, stoere en toegankelijke stijl. In de communicatie naar onze gasten gaan we uit van verrassing en beleving. Het sluit aan bij de fysieke departementen in Oud Gastel en Bergen op Zoom, zowel in het interieur als bij onze Ministers die u verwelkomen. Het Ministerie is een merk waarbij de gast het concept al beleeft zonder te eten!

Het Ministerie probeert altijd in te springen op de actualiteit en de snelheid waarmee de horeca werkt. Daarbij staan innovatie en ontwikkeling nooit stil (niet in de gerechten, maar ook niet in de communicatie naar de gasten). Er wordt altijd gewerkt aan een nieuwe manier van creatief communiceren.

Direct reserveren voor eten Bergen op Zoom

Bent u enthousiast over ons concept en wilt u direct reserveren voor een lunch, diner of borrel? Reserveren kan via ons online reserveringssysteem op de website of als u liever telefonisch contact wilt opnemen kan dat natuurlijk ook.

Reserveren is bij Het Ministerie van eten en drinken niet noodzakelijk, maar wij raden wel aan om het te doen. Wij hopen u graag eens te zien bij onze vestiging in Bergen op Zoom!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren