Eten in Halsteren

Vanavond eten in Halsteren? Kom langs bij het Ministerie van eten en drinken! Het leukste avondje uit waarbij de lekkerste gerechten op tafel staan. het Ministerie van eten en drinken bevindt zich vlakbij Halsteren, in Bergen op Zoom. Reserveer hier een tafel.

Wat staat er op het menu? | Eten in Halsteren

Goed om te weten is dat het Ministerie van eten en drinken alleen gebruik maakt van goede producten. Gerechten met producten uit de streek! Proef het verschil. Bent u in de buurt van Oud Gastel? Ook hier vindt u een restaurant van ons. Reserveer snel!

Op de kaart vindt u onze specialiteiten. Daarnaast serveren wij steeds andere gerechten. Zoals eerder gezegd koken wij met streekproducten. Hierdoor weten wij niet altijd wat wij binnenkrijgen. Verrassing gegarandeerd! Bekijk hier de dinerkaart. Ten slotte kunt u in de zomermaanden bij ons terecht voor lunch. Van woensdag tot en met zondag. Van 11.30 tot 16.00.

Ontstaan Ministerie van eten en drinken

Het restaurant is ontstaan uit passie en liefde voor eten en drinken. Onze ministers van eten (de chef koks) bereiden vol passie de lekkerste gerechten. Met dagverse producten. Voor ieder wat wils. Wist u dat u bij ons kunt genieten van een 3- of 4-gangen diner? Voor €36,50 per persoon. Klik hier voor meer informatie. Borrelen? Ook dat is mogelijk! Neem contact met ons op.

U kunt contact met ons opnemen door hier te klikken. Daarnaast kunt u naar de onderstaande gegevens bellen of mailen. Denk bijvoorbeeld aan vragen rondom allergieën of grote groepen. Tot snel bij het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren