Eten in Klundert

Wilt u graag eten in Klundert? Kom dan naar het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel! Gelegen in het centrum van Oud Gastel is dit een prachtige plek om heerlijk uit eten te gaan. Wanneer je het restaurant binnenstapt, waant u zich meteen in onze eigen unieke sferen. De Ministers van Gastvrijheid ontvangen u met open armen. Met onze lokale producten maken onze Ministers van Culinaire zaken uitzonderlijke seizoensgebonden gerechten voor u klaar.

Al enthousiast geworden? Reserveer dan direct online een tafel!

Eten bij Het Ministerie van eten en drinken

Aan de Kerkstraat in Oud Gastel bevindt zich ons departement. Sinds 2015 zijn wij van start gegaan met onze unieke formule. Het departement heeft ruim 80 plaatsen. Het menu is divers, seizoensgebonden en uniek. Door alleen gebruik te maken van lokale leveranciers, is elke dag een verassing wat er voor u wordt klaargemaakt. Heeft u speciale wensen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Samen met u kunnen wij het menu aanpassen of rekening houden met speciale allergieën.

Bij het Ministerie van eten en drinken is passie voor het eten te proeven en te zien. Vol overgave bereiden wij de meest culinaire gerechten voor u. U kunt bij ons genieten van variërende vis,- vlees- en vegetarische gerechten. Bij ons staat kwaliteit en oog voor detail voorop. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een hapje en een drankje. Voor als u borrelen ook eens culinair wilt maken!

Reserveer en kom eten in Klundert

Twijfel niet langer en laat u door onze Ministers meenemen in ons unieke concept. Proef en ervaar de heerlijkste gerechten die vol passie voor u worden bereid en geselecteerd. U kunt gemakkelijk online reserveren via de website of via onderstaande knop. Liever iemand persoonlijk spreken? Bel dan naar  0165 – 51 81 92.

Tot ziens bij het Ministerie van eten en drinken!

OUD GASTEL
Kerkstraat 2
4751 HN

0165 – 51 81 92
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren