Eten in Oudenbosch

Wilt u graag eten in Oudenbosch? Rijdt dan nog geen 10 minuten westelijker, richting het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel. Gelegen in het historische centrum gaat u een veelbelovende avond tegemoet. Bij het Ministerie kunt u gaan genieten van culinaire gerechten gemaakt van dagverse streekproducten. Met een 4 gangen menu bestaande uit vis,- vlees,- of vegetarische gerechten is er keus genoeg! Staat er geen gerecht bij naar wens? Geef dit door aan onze Ministers van culinaire zaken en zij maken speciaal een gerecht klaar. Kom gezellig langs!

Reserveer vandaag nog en laat u verassen door onze Ministers van gastvrijheid.

Het Ministerie van eten en drinken | Oud Gastel

Sinds 2015 is ons departement te vinden in het mooie centrum van Oud Gastel. U beleefd onze unieke formule op geheel eigen wijze. Culinaire gerechten, een sfeervolle locatie en gastvrije Ministers is wat u kunt verwachten. Onze medewerkers delen hun passie graag met u en adviseren u met alle liefde over welk drankje bij het diner aansluit. Bent u benieuwd wat wij momenteel serveren? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart. Ook kunt u direct een reservering maken via de website.

Naast een diner kunt bij ons ook terecht voor een lunch of een drankje met culinaire hapjes aan de bar. Van een fris speciaal biertje, een passend wijntje of een smaakvolle cocktail. Wij laten u genieten en beleven!

Kom gezellig eten in Oudenbosch | Oud Gastel

Bij ons kunt u genieten van de echte Brabantse gastvrijheid! We zullen u meenemen in ons verhaal waardoor u een veelbelovende avond tegemoet gaat. Reserveren kan telefonisch of via onderstaande button. Onze ministers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Kom gezellig naar het Ministerie van eten en drinken en kom genieten van een heerlijk diner!

OUD GASTEL
Kerkstraat 2
4751 HN

0165 – 51 81 92
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren