Eten in Steenbergen

Als u lekker wilt eten in Steenbergen dan is Het Ministerie van eten en drinken wellicht wat voor u! Gaat u voor ons departement in Oud Gastel? Of toch in Bergen op Zoom? In onze beide locaties staan de ministers van gastvrijheid voor u klaar. Zij zullen u meenemen in ons unieke concept. Een bijzondere plek waar door onze ministers van Culinaire zaken overheerlijke gerechten vol liefde en passie worden gemaakt.

Culinair eten, heerlijk lunchen of gezellig borrelen? Of wilt u gewoon een top avond beleven? Reserveer dan direct een tafel bij het Ministerie van eten en drinken.

Menu Het Ministerie van eten en drinken

U kunt bij ons genieten van onder andere heerlijke à la carte gerechten van de regelmatig wisselende kaart. Wij hebben een voorkeur voor streekproducten en serveren u culinaire gerechten waarin seizoensproducten in de hoofdrol staan. Uiteraard houden wij graag rekening met uw wensen en diëten, dus aarzel niet om deze aan ons door te geven. Neem hiervoor contact met ons op!

Wij willen u graag laten genieten van lekker eten dat geserveerd wordt met een glimlach. Door u te ontvangen in een ongedwongen maar toch professionele ambiance kunt u gaan genieten van een heerlijke avond.

Van borrelen tot uitgebreid diner

Naast dat u uitgebreid kunt komen eten kunt u ook genieten van verschillende speciaal bieren of wijnen aan onze sfeervolle bar. Toch een hapje eten erbij? Geen probleem voor het Ministerie van eten en drinken. Wij vertellen u graag welke wijn het beste aansluit bij uw gerecht. Ook zijn onze beide appartementen ideaal voor bijvoorbeeld verjaardagen, personeelsuitjes en overige feesten en partijen.

Uit eten in Steenbergen? Reserveer bij het Ministerie

Kom genieten van een heerlijke avond bij het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel! Reserveer gemakkelijk via ons online reserveringssysteem onderaan de pagina. Liever iemand persoonlijk spreken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0165-518192.

Wij hopen u binnenkort persoonlijk te mogen begroeten in één van de departementen van het Ministerie van eten en drinken!

Direct reserveren

DEPARTEMENTEN

OUD GASTEL
Kerkstraat 2
4751 HN
0165 – 51 81 92

BERGEN OP ZOOM
Zuidzijde Haven 39
4611 HC
0164 – 82 03 91

HEEFT U VRAGEN?
etenendrinken@hetministerie.eu