Eten in Wouw

Wilt u graag eten in Wouw? Dan bent u bij het Ministerie van Eten en Drinken helemaal aan het juiste adres! Bij ons is het elke dag een verrassing wat u op uw bord kunt verwachten, want onze Ministers van culinaire zaken (zo noemen wij onze chefs) koken uitsluitend met seizoensgebonden streekproducten. Ons restaurant is gevestigd in Bergen op Zoom, op een kleine afstand van Wouw. U kunt het pand vinden aan de Zuidzijde Haven, de voormalige haven. Dit is nog goed te zien aan de gebouwen, die vaak nog een originele voorgevel hebben. Hierdoor straalt ons restaurant direct een authentieke sfeer uit.

Wilt u komen proeven? Reserveer direct online!

Eten in Wouw bij Het Ministerie van Eten en Drinken!

Bij onze Ministeries kunt u een heerlijk 4-gangen diner voor €36,50 verkrijgen en daarbij kunt u een avond vol verrassingen en gezelligheid verwachten. Wij hopen u te mogen ontvangen in één van onze departementen waar we u kunnen laten proeven, ruiken en beleven van onze wisselende culinaire verrassingen, a la carte is uiteraard ook mogelijk!

Wat ons uniek maakt, is dat onze chefs koken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor is het elke dag een verrassing wat u op uw bord krijgt, en wisselt ons menu razendsnel! Deze liefde voor lokale streekproducten willen we niet alleen doorgeven in ons restaurant, maar in Bergen op Zoom hebben we ook een eigen winkel waar we deze heerlijke producten verkopen. Leuk om als cadeautje te geven, of om thuis nog even na te kunnen genieten natuurlijk!

Reserveer direct een tafel en kom proeven!

Wilt u direct bij ons komen proeven en bent u benieuwd naar de gerechten? Twijfel dan niet om een tafel bij ons te reserveren. Dit kan gewoon online. We kijken uit naar uw komst bij Het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren