Eten Klundert

Als u  graag lekker wilt eten Klundert, dan is het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel wellicht de perfecte plek voor u. Op ongeveer 10 minuten afstand van Klundert waant u zich in het unieke concept van het Ministerie. U wordt gastvrij ontvangen door de Ministers van Gastvrijheid en de Ministers van Culinaire Zaken zorgen voor de meest heerlijke gerechten. Dineren bij het Ministerie is anders dan u gewend bent, want bij ons staat kwaliteit en oog voor detail voorop!

Enthousiast geworden? Reserveer dan direct een tafel bij het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel.

Liefde voor lokaal

Onze Ministers van Culinaire Zaken werken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor wisselt ons aanbod razendsnel en is ons menu erg gevarieerd. Met passie presenteren zij u mooie en vooral lekkere gerechten, welke vol overgave bereid worden. Ons concept is ontstaan door liefde en passie voor goed eten. Daarom heeft u keuze uit verschillende vlees- , vis- en/of vegetarische gerechten en bieden wij u daarnaast verrassende suggesties.

Feesten en partijen?

Gezellig uit eten met een grote groep? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons restaurant is namelijk ook geschikt voor grotere gezelschappen, dit tot maar liefst 80 personen. Heeft u bijvoorbeeld een feestavond, borrel, receptie of een andere soort partij? Dan is het Ministerie van eten en drinken de perfecte plek. Een gezellige ambiance, overheerlijke gerechten en service met een glimlach. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lekker eten Klundert? Reserveer direct

Wilt u lekker eten in de buurt van Klundert? Dan verwelkomen wij u  graag bij het Ministerie van eten en drinken Oud Gastel. Geniet van de sfeer van ons restaurant, het lekkere eten en drinken, maar vooral van uw eigen gezelschap! U kunt gemakkelijk reserveren onderaan de pagina. Wij hopen u graag eens te zien in Oud Gastel.

Tot ziens bij het Ministerie van eten en drinken!

OUD GASTEL
Kerkstraat 2
4751 HN

0165 – 51 81 92
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren