Eten Ossendrecht

Wilt u lekker eten Ossendrecht? Kom dan naar het Ministerie van eten en drinken in Bergen op Zoom! Bij ons kunt u genieten van een heerlijk 4 gangen diner met seizoensgebonden streekproducten. Onze locatie in Bergen op Zoom is fantastisch gelegen aan de Zuidzijde Haven. Alleen binnenkomen bij ons is al een beleving op zich! Bij binnenkomst wordt u hartelijk welkom geheten door onze Ministers van Gastvrijheid. Zij zullen er alles aan doen om u een heerlijke middag of avond te bezorgen. Wat ons uniek maakt, is dat onze Ministers van Culinaire Zaken koken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor is het elke dag een verrassing wat u op uw bord krijgt.

Reserveer online bij het Ministerie van eten en drinken!

Liefde voor lokaal bij het Ministerie van eten en drinken

Bij ons is het eten elke dag een verrassing, omdat onze Ministers van Culinaire Zaken werken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor wisselt ons aanbod razendsnel en is ons menu erg gevarieerd. Naast gerechten van lokale producten hebben wij in Bergen op Zoom naast ons restaurant ook een eigen winkel, waar u de heerlijke streekproducten kunt kopen. Zo kunt u achteraf thuis nog heerlijk nagenieten. Bekijk de kaart op de website.

Dineren bij het Ministerie is anders dan u gewend bent, bij ons staat kwaliteit en oog voor detail voorop. Ons concept is ontstaan door liefde en passie voor goed eten. Met passie presenteren onze ministers u mooie en vooral lekkere gerechten, welke met vol overgave bereid en geselecteerd zijn.

Reserveer voor eten Ossendrecht

Al zin om een heerlijke en culinaire avond tegemoet te gaan? Of wilt u een lekker borreltje doen? Reserveer door op onderstaande knop te drukken. Daarnaast kun je ook een telefonische reservering plaatsen. Bel ons dan op 0164 – 82 03 91.

Tot snel bij het Ministerie van eten en drinken Bergen op Zoom!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren