Eten Oudenbosch

Wilt u heerlijk uit eten Oudenbosch en genieten van overheerlijke gerechten? Kom dan gezellig naar het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel. Onze ministers van Culinaire Zaken maken de meest lekkere vlees-, vis- en/of vegetarische gerechten voor u klaar. U kunt komen genieten van 4-gangen diner tot aan à la carte gerechten. Maar ook van lunch tot aan borrelhapjes met een fris speciaal biertje of bijpassende wijn. Wij willen u graag ontvangen en verrassen in een bijzondere ambiance. Ons pand in de historische binnenstad biedt u een sfeervolle omgeving, om van de meest heerlijke Ministerie gerechten te komen genieten!

Reserveer vandaag nog een tafel bij het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel!

Gezellig, culinair en verrassend eten Oudenbosch

Bij het Ministerie van eten en drinken kunt u een gezellige avond tegemoet gaan. U wordt op onze eigen wijze meegenomen in ons concept. De ministers van Gastvrijheid zorgen ervoor dat u aan niks ontbreekt. Bij ons departement in Oud Gastel is er plek voor 80 gasten. Door middel van verschillende opstellingen zit u altijd gezellig.

De gerechten worden met passie bereid en bestaan volledig uit streek en seizoensgebonden producten. Hierdoor blijft de menukaart variëren. Mocht u speciale wensen hebben? Dan kunt u deze doorgeven aan één van onze ministers. Omdat de gerechten seizoensgebonden zijn en dus regelmatig wisselen, veranderen onze tap bieren bijvoorbeeld gewoon mee! Zo drinkt u altijd het perfectie biertje dat past bij uw gerecht.

Mocht u met een grotere groep zijn? Of wilt u een speciale gelegenheid vieren? Neem dan gerust contact met ons op, want het Ministerie van eten en drinken is de ideale plek om bijvoorbeeld een doop, communie, verjaardag en-/of bruiloft te houden. Wij denken met u mee, maken een aparte kaart en zorgen ervoor dat u een veel belevende avond tegemoet gaat.

Kom in contact of reserveer direct

Het horecateam van het Ministerie van eten en drinken bestaat uit verschillende ministersposten. Zij staan allen voor u klaar en willen u een onbezorgde avond bezorgen. Heeft u vragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0165-518192. Wilt u liever direct een tafel reserveren? Druk dan op onderstaande button!

OUD GASTEL
Kerkstraat 2
4751 HN

0165 – 51 81 92
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren