Eten Steenbergen

Wilt u graag eten Steenbergen? Iets oostelijker gelegen ligt restaurant Het Ministerie van eten en drinken Oud Gastel. In dit departement staan onze top ministers voor u klaar! U kunt genieten van een lunch, brunch of 3 gangen diner. Bij ons is dineren anders dan u gewend bent. Kwaliteit en oog voor detail staan namelijk met stip bovenaan. Kom Genieten, met de hoofdletter G van lokale gerechten van top kwaliteit. Daarnaast kunt u ook terecht voor een hapje en een drankje. Reserveer snel onderaan de pagina!

Het ministerie Oud Gastel

Het restaurant is gelegen in het centrum van Oud Gastel. Een fantastisch authentiek pand waar de historische elementen bewaard zijn gebleven. Culinair eten in een historisch pand met plek voor 80 gasten. Daarnaast heeft het ministerie van eten en drinken een uitgebreide kaart. Zo kunt u altijd een keuze maken. Door middel van lokale gerechten is onze kaart variërend en uniek.

Het ministerie Bergen op Zoom

Als u vanaf steenbergen iets zuidelijker rijdt komt u ons departement in Bergen op Zoom tegen. Ook deze locatie van Het ministerie van eten en drinken is gelegen in het centrum. Een fantastische locatie aan de Zuidzijde Haven. Een uniek pakhuis waar ook de historische elementen bewaard zijn gebleven. Met plek voor ruim 150 gasten is er voldoende ruimte voor een lunch, diner of borrel. Naast een 4-gangen menu kunt u ook fantastisch borrelen! Er kan namelijk ook gezellig aan de bar gegeten worden. Wilt u met een grotere groep eten? Geen probleem! Plaats een reservering en wij zorgen dat u een veelbelovende avond tegemoet gaat.

Contact eten Steenbergen

De locatie in Oud Gastel heeft wat minder plekken ten op zichten van Bergen op Zoom. Hierdoor adviseren wij u een reservering te plaatsen. Dit kan gemakkelijk via de website. Mocht u een vraag hebben omtrent de gerechten, de reservering of een speciale wens hebben? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken.

Kom genieten en wordt op eigen wijze meegenomen in ons verhaal! Tot snel bij het Ministerie van eten en drinken.

Kerkstraat 2
4751 HN
Oued Gastel

0165 – 51 81 92
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren