Goed restaurant Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een goed restaurant Bergen op Zoom? Dan bent u bij het Ministerie van eten en drinken aan het juiste adres! Wij zijn een lokaal restaurant met een mooi karakteristiek pand in de binnenstad van Bergen op Zoom. Bij ons kunt u genieten van een heerlijk 4 gangen diner met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor is het bij ons elke dag een verrassing wat er op het menu staat! Onze Ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) zijn erg creatief en hebben veel kennis over de lokale producten. Hierdoor kunt u bij ons altijd genieten van hoogwaardige gerechten. Uiteraard kunt u ook A la Carte eten en is er genoeg keuze!

Reserveer direct online!

Goed restaurant Bergen op Zoom – het Ministerie

Onze locatie in Bergen op Zoom is fantastisch gelegen aan de Zuidzijde Haven. De structuur van de oude haven is nog goed zichtbaar in de straten, en ook ons pand als voormalig pakhuis is nog mooi in tact. Dankzij de mooie gevel, de hoogte en de constructie heeft ons restaurant een prachtige uitstraling. Alleen binnenkomen bij ons is al een beleving op zich!

Bij binnenkomst wordt u hartelijk welkom geheten door onze Ministers van Gastvrijheid, en wordt op onze eigen wijze meegenomen in het verhaal, waardoor u een veelbelovende avond tegemoet gaat waar u zeker van zult genieten.

Liefde voor lokaal

Waarschijnlijk heeft u al in de gaten dat we bij het Ministerie van eten en drinken een grote liefde hebben voor lokaliteit. Dit ziet u niet alleen terug in onze gerechten, maar in Bergen op Zoom hebben we ook een eigen winkel. Hier kunt u een aantal streekproducten en lokale wijnen verkrijgen. Leuk om cadeau te geven of om thuis nog eens na te kunnen genieten. We verwelkomen u graag bij het Ministerie!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren