Goedkoop eten Bergen op Zoom

Wilt u graag goedkoop eten bergen op zoom? Dan bent u bij het Ministerie van eten en drinken aan het juiste adres! Wij zijn al jaren een begrip in de regio Bergen op Zoom. Ons uniek concept zorgt voor veel beleving en een positieve indruk bij onze gasten. Onze Ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) koken namelijk met seizoensgebonden streekproducten, waardoor het elke dag bij ons een verrassing is wat u op uw bord kunt verwachten. Het enige zekere is de prijs, bij ons geniet u namelijk van een 4-gangen diner voor slechts €36,50! Uiteraard kunt u ook van de kaart eten en hebben we volop keuzemogelijkheden.

Wilt u onze heerlijke gerechten komen proeven? Reserveer dan direct een tafel!

Goedkoop eten Bergen op Zoom bij het Ministerie

Bij het ministerie is elke dag een verrassing. Als u wilt kunt u bij ons iedere dag wat anders eten! Doordat we gebruik maken van seizoensgebonden producten wisselt het aanbod erg snel en zit er genoeg variatie in de kaart. Bij ons geniet u van Brabantse gastvrijheid. Onze Ministers zorgen ervoor dat u en uw gezelschap genieten van het eten, maar vooral ook van elkaar!

Naast heerlijke gerechten hebben we ook een groot assortiment aan wijnen en speciaal bier. Bent u op zoek naar het lekkerste wijntje of biertje bij uw stukje vlees of vis? Twijfel niet en vraag om advies.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar onze gerechten en wilt u ze zelf komen proeven met uw gezelschap? Reserveer dan direct een tafel online! Heeft er iemand een allergie of zijn er andere bijzonderheden? Geef het aan ons door, dan houden we daar rekening mee. Tot ziens bij het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren