Goedkoop uit eten Bergen op Zoom

Wilt u graag goedkoop uit eten Bergen op Zoom? Dan bent u bij het Ministerie van eten en drinken aan het juiste adres! Wij serveren namelijk een heerlijk 4 gangen diner voor een vaste prijs van €36,50. Uiteraard kunt u bij ons ook A la Carte eten, en is er volop keuze uit onze lokale gerechten. Onze Ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) werken met seizoensgebonden streekproducten, waardoor u bij ons elke dag iets anders op uw bord kunt verwachten.

Benieuwd naar onze gerechten? Reserveer direct een tafel online!

Goedkoop uit eten Bergen op Zoom bij het Ministerie van eten en drinken

Bij het Ministerie van eten en drinken willen we onze gasten niet alleen laten genieten van de heerlijke gerechten, maar ook van de sfeer en de beleving. Als u bij ons binnenloopt zult u al onder de indruk zijn van het mooie pand. Ons restaurant is een voormalig pakhuis, en de gevel is nog in tact. Hierdoor heeft het direct een authentieke uitstraling. U wordt bij ons altijd zeer hartelijk ontvangen door onze Ministers van Gastvrijheid. Zij vertellen u graag alles over de gerechten wat u maar wilt weten. Zoekt u het perfecte biertje of wijntje bij uw stukje vlees of vis? Twijfel dan niet en vraag om advies. We vertellen u graag wat we in huis hebben!

Contact

Bent u benieuwd geworden naar onze gerechten en wilt u komen proeven? Reserveer dan direct online! Mocht u nog specifieke vragen hebben, dan kunt u het best telefonisch contact opnemen. Uiteraard kunt u bepaalde allergieën en wensen aan ons doorgeven van tevoren, zodat we hier rekening mee kunnen houden. We zien u graag bij het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren