Goedkope restaurants Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar goedkope restaurants Bergen op Zoom? Dan zit u bij het Ministerie van eten en drinken helemaal  goed. Ons unieke concept zorgt ervoor dat het bij ons altijd een verrassing is wat u op uw bord krijgt. Onze ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) koken namelijk met seizoensgebonden streekproducten, waardoor het aanbod heel snel varieert. Het enige wat vast staat is de prijs. Bij ons geniet u namelijk al van een 4-gangen diner voor slechts €36,50! Uiteraard is het ook mogelijk om van de kaart te eten. Ook hierin is er voldoende keuze.

Het Ministerie van eten en drinken

Het Ministerie van eten en drinken is ontstaan uit liefde voor eten. Met passie presenteren onze ministers u mooie en vooral lekkere gerechten, welke met vol overgave bereid en geselecteerd zijn. De kracht van het Ministerie bestaat uit streekeigen en dagverse producten, welke gebruikt worden voor de gerechten. Hierdoor kunt u elke dag iets anders op uw bord verwachten. Dineren bij het Ministerie is anders dan u gewend bent, bij ons staat kwaliteit en oog voor detail voorop. Onze ministers weten waar ze over praten en van kiezen maken zij geen punt. Zo bieden wij u een 4-gangen diner aan voor een vast bedrag van €36,50 per persoon. U kunt ook bij ons terecht voor een hapje en een drankje. Zo wordt borrelen ook nog eens culinair!

Goedkope restaurants Bergen op Zoom – reserveren

Een reservering is bij ons niet noodzakelijk, maar we raden het wel zodat u zeker niet voor niks komt. U kunt bij ons direct via het online reserveringssysteem een tafel reserveren. Zijn er bepaalde allergieën of andere bijzonderheden? Geef het vooraf aan ons door zodat we hier rekening mee kunnen houden. Tot ziens bij het Ministerie!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren