Halsteren restaurant

Op zoek naar Halsteren restaurant? Zoek dan niet verder! U heeft het leukste restaurant in de omgeving gevonden. Diner of lunch bij het Ministerie van eten en drinken. Gevestigd in Bergen op Zoom. Zuidzijde haven 29. C’est la vie! Geniet van het leven. Geniet van de dagverse producten en de unieke sfeer. Reserveer hier uw tafel.

Departementen Ministerie van eten en drinken | Halsteren restaurant

Het departement in Oud Gastel is in 2015 open gegaan. De speciale vormgeving en het unieke concept is doorgevoerd in het prachtige pand aan de kerkstraat. Het heeft plaats voor ongeveer 80 personen. Het restaurant in Bergen op Zoom biedt ruimte voor 150 personen waarbij ook aan de bar een drankje kan worden genuttigd. Het voormalige pakhuis geeft een geweldige ambiance en past in het plaatje van het Ministerie van eten en drinken. Meer weten? Klik hier.

Binnen ons restaurant hebben wij verschillende ministers die voor u klaar staan. Denk aan culinaire zaken en gastvrijheid. Daarnaast staat eigenaar Remco met vele jaren ervaring aan het hoofd van het concept. Samen met zijn collega’s biedt hij u een ervaring die u niet snel zult vergeten.

De kaart

Bent u benieuwd geworden? Reserveer hier een tafel. Vraagt u zich af wat er op de kaart staat? Vele verschillende gerechten. Per dag komen er nieuwe streekproducten binnen. Dit betekent dat wij niet altijd weten wát er die dag geserveerd wordt. Dagvers! Daarnaast maken wij ook gebruik van een vaste kaart. Voor ieder wat wils. Bekijk hier de diner– en lunchkaart.

Wenst u een tafel te reserveren? Klik hier. Heeft u andere vragen? Neem contact met ons op via de onderstaande contactgegevens. Wij hopen u snel te verwelkomen!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren