Horeca Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar Horeca Bergen op Zoom? Dan moet u zeker eens langskomen bij Het Ministerie van eten en drinken! Bij ons heeft u volop keuze, want wij serveren namelijk wat de dag of het seizoen ons brengt en hebben geen vaste dinerkaart. De ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chef-koks) werken met bijzondere en dagverse streekproducten en dat proeft u!

Bent u benieuwd naar wat wij u te bieden hebben? Reserveer dan direct!

Horeca Bergen op Zoom | Het Ministerie van eten en drinken

Bij ons bent u aan het juiste adres als u houdt van een combinatie tussen gezelligheid en goed eten. Bij ons proeft u namelijk al de sfeer bij binnenkomst. Dat begint buiten al dankzij onze authentieke gevel, en binnen zult u warm verwelkomt worden door onze ministers van gastvrijheid.

Het Ministerie van eten en drinken is ontstaan uit liefde voor eten. Met passie presenteren onze ministers u mooie en vooral lekkere gerechten, welke met vol overgave bereid en geselecteerd zijn. De kracht van het Ministerie bestaat uit streekeigen en dagverse producten, welke gebruikt worden voor de gerechten. Hierdoor kunt u elke dag iets anders op uw bord verwachten. Dineren bij het Ministerie is anders dan u gewend bent, bij ons staat kwaliteit en oog voor detail voorop. Onze ministers weten waar ze over praten en van kiezen maken zij geen punt. Zo bieden wij u een 4-gangendiner aan voor een vast bedrag van €36,50 per persoon. U kunt ook bij ons terecht voor een hapje en een drankje. Zo wordt borrelen ook nog eens culinair!

Neem contact met  ons op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Bent u benieuwd geworden naar onze gerechten? Reserveer dan direct een tafel!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren