Kerstmenu in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een restaurant met een kerstmenu in Bergen op Zoom? Dan moet u zeker bij Het Ministerie van Eten en Drinken zijn! Speciaal voor de feestdagen hebben wij een heerlijk menu samengesteld, waar iedereen met plezier van zal eten. Ook dit jaar transformeren wij ons restaurant in Bergen op Zoom weer om tot een mega Kerst Experience. We vinden het namelijk belangrijk dat onze gasten niet alleen genieten van het lekkere eten, maar dat de hele beleving van de avond goed is.

Wilt u tijdens kerst bij ons komen eten? Reserveer dan direct!

Kerstmenu in Bergen op Zoom | Het Ministerie van Eten en Drinken

Als u bij ons heeft gereserveerd voor het kerstdiner, dan kunt u tussen 17:30 en 18:00 binnenkomen, waar we u verwelkomen met een glaasje prosecco en een amuse. Het diner begint vervolgens om 18:30. Het Ministerie van eten en drinken is ontstaan uit liefde voor eten. Met passie presenteren onze ministers u mooie en vooral lekkere gerechten, welke met vol overgave bereid en geselecteerd zijn. De kracht van het Ministerie bestaat uit streekeigen en dagverse producten, welke gebruikt worden voor de gerechten. Hierdoor kunt u elke dag iets anders op uw bord verwachten. Dineren bij het Ministerie is anders dan u gewend bent, bij ons staat kwaliteit en oog voor detail voorop. Onze ministers weten waar ze over praten en van kiezen maken zij geen punt.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook als u gereserveerd heeft maar u wilt nog speciale wensen doorgeven, dan kan dit uiteraard aangegeven worden. Contact opnemen kan telefonisch, per mail of via het contactformulier op de website. Tot ziens bij Het Ministerie van Eten en Drinken!

Direct reserveren

Kerstborrel op een super vette locatie!

Ook dit jaar transformeren wij ons restaurant in Bergen op Zoom weer om tot een mega Kerst Experience.

Het Ministerie van Eten en Drinken is de ideale locatie bij uitstek om eindejaarsborrels en/of diners te organiseren. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Graag ontvangen wij u en uw collega’s in een sfeervolle kerstambiance aan de Zuidzijde Haven 39 in Bergen op Zoom.