Kindvriendelijk restaurant Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een kindvriendelijk restaurant Bergen op Zoom? Dan bent u bij het Ministerie van eten en drinken aan het juiste adres! Ook voor de kleine fijnproevers is bij ons namelijk van alles mogelijk. Als u kinderen meeneemt, kunt u dat vooraf doorgeven bij de reservering zodat we er rekening mee kunnen houden. Mocht u zonder reservering komen eten met de kinderen dan is dat ook geen probleem. Vooraf zullen we aan tafel vertellen wat de mogelijkheden zijn!

Bent u benieuwd naar onze lekkere gerechten? Reserveer dan direct online!

Kindvriendelijk restaurant Bergen op Zoom – het Ministerie

Ons departement in Bergen op Zoom heeft een fantastische locatie aan de Zuidzijde Haven. Deze historische locatie in Bergen op Zoom staat al heel lang op de kaart. De voormalige haven is in de structuur van de straat nog heel goed zichtbaar. Daarbij zijn de voormalige pakhuizen bewaard gebleven, zo ook op nummer 39. De bedrijvigheid aan dit stukje Bergen op Zoom is zeker niet verloren gegaan. Als het gaat om vakmanschap en kennis van zaken zitten wij hier op een perfecte locatie. Door de bijzondere gevel, de hoogte en de constructie hebben we er een fantastisch restaurant van kunnen maken met respect voor de locatie en het voormalige pakhuis.

Onze Ministers van Gastvrijheid heten u van harte welkom en nemen u op eigen wijze mee in het verhaal, waardoor u een veelbelovende avond tegemoet gaat waar u valt zult genieten! We hebben in het departement Bergen op Zoom verschillende hoeken kunnen creëren waardoor de beleving en sfeer wordt vergroot. Er is naast onze 150 zitplaatsen voldoende ruimte voor een goed drankje aan de bar, daarbij kan er ook aan de bar heerlijk gegeten worden.

Contact

Kom gezellig bij ons langs en reserveer direct via het online reserveringssysteem. Tot ziens bij het Ministerie!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren