Lekker eten in Bergen op Zoom

Wilt u graag lekker eten in Bergen op Zoom? Dan bent u bij het Ministerie van eten en drinken aan het juiste adres! In ons lokale restaurant geniet u al van een 4 gangen diner voor maar €36,50 maar uiteraard is het bij ons ook mogelijk om A la Carte te eten. Onze ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) koken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor kunt u bij ons elke  dag iets anders op uw bord verwachten. Dankzij de mooie producten die elk seizoen ons biedt, in combinatie met de creativiteit van onze chefs, valt er bij ons volop te kiezen.

Wilt u onze gerechten zelf komen proeven? Reserveer dan direct!

Lekker eten in Bergen op Zoom bij het Ministerie van eten en drinken

Onze locatie in Bergen op Zoom is fantastisch gelegen aan de Zuidzijde Haven. De structuur van de oude haven is nog goed zichtbaar in de straten, en ook ons pand als voormalig pakhuis is nog mooi in tact. Dankzij de mooie gevel, de hoogte en de constructie heeft ons restaurant een prachtige uitstraling. Alleen binnenkomen bij ons is al een beleving op zich!

Bij binnenkomst wordt u hartelijk welkom geheten door onze Ministers van Gastvrijheid, en wordt op onze eigen wijze meegenomen in het verhaal, waardoor u een veelbelovende avond tegemoet gaat waar u zeker van zult genieten. Met 150 zitplaatsen is er voldoende ruimte om ook met een grote groep te komen eten, en daarnaast kunt u ook nog genieten van een drankje aan de bar.

Neem contact op

Bent u benieuwd geworden naar onze gerechten en wilt u komen proeven? Reserveer dan direct online! Mocht u nog specifieke vragen hebben, dan kunt u het best telefonisch contact opnemen. Uiteraard kunt u bepaalde allergieën en wensen aan ons doorgeven van tevoren, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Tot ziens bij het Ministerie!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren