Lekker lunchen Bergen op Zoom

Wilt u samen met uw gezelschap lekker lunchen Bergen op Zoom? Dan is het Ministerie van eten en drinken het juiste restaurant voor u. Ons departement in Bergen op Zoom heeft een fantastische locatie aan de Zuidzijde Haven.

U wordt hartelijk welkom geheten door onze ministers van Gastvrijheid en wordt op onze eigen wijze meegenomen in het verhaal, waardoor u een veelbelovende middag tegemoet gaat waar u valt zult genieten! We hebben in het departement Bergen op Zoom verschillende hoeken kunnen creëren waardoor de beleving en sfeer wordt vergroot.

Openingstijden van ons buitenhof – Het Ministerie van eten en drinken

In de stadstuin van ons departement in Bergen op Zoom hebben we ook een sfeervol terras, het Buitenhof. Het terras is geopend van wo. t/m zo. vanaf 11:30 uur. U kunt hier genieten van een heerlijke lunch en lekkere koele dranken. Ook voor de kids hebben we een passende lunch!

Bovendien past de lunch in het Ministerie foodconcept door gebruik te maken van seizoensgebonden producten en gebruik te maken van zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Ook voor een lekker drankje ben je hier op het juiste adres. Van een fris speciaal biertje, een passend wijntje of een smaakvolle cocktail. Wij laten u genieten en beleven!

Ons verhaal

Het Ministerie van eten en drinken is ontstaan uit liefde voor eten. Met passie presenteren onze ministers u mooie en vooral lekkere gerechten, welke met vol overgave bereid en geselecteerd zijn. De kracht van het Ministerie bestaat uit streekeigen en dagverse producten, welke gebruikt worden voor de gerechten.

Reserveren | Lekker lunchen Bergen op Zoom

Wilt u een tafel reserveren? Dat kan telefonisch of via de website. Ook kunt u altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen bij vragen of wanneer u met een grote groep bent.

We verwelkomen u graag voor een heerlijk diner en een goed glas wijn!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren