Leuke restaurants Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar leuke restaurants Bergen op Zoom om gezellig te eten? Dan bent u bij Het Ministerie van eten en drinken aan het juiste adres! Bij ons is het elke dag een verrassing wat u op uw bord krijgt, want onze ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) werken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor kunt u bij ons elke dag iets anders op uw bord verwachten en valt er volop te kiezen van onze menukaart!

Bent u meteen enthousiast geworden? Reserveer dan direct een tafel op onze website!

Leuke restaurants Bergen op Zoom – Kom langs bij Het Ministerie!

Het Ministerie van eten en drinken heeft een eigentijdse, stoere en toegankelijke stijl. Dit ziet u niet alleen terug in onze gerechten, maar ook in de aankleding van onze restaurants en de manier waarop het personeel u welkom heet. Wij laten onze gasten het concept al beleven voordat ze hebben gegeten! Daarnaast houden we nieuwe ontwikkelingen binnen de horeca altijd goed in de gaten, om onze gasten altijd op de juiste manier te kunnen bedienen, en het lekkerste eten voor te schotelen.

In Bergen op Zoom hebben wij ons merk verder uitgebreid met een eigen winkel waar als onze gast een aantal gimmicks en lokale versnaperingen kunt verkrijgen. Leuk om de beleving helemaal compleet te maken!

Contact

Jong of oud, eten of drinken, dineren of lunchen. Alles is mogelijk bij Het Ministerie van eten en drinken. Onze ministers staan graag voor u klaar terwijl u geniet van de sfeer in ons restaurant, het eten maar vooral natuurlijk van de gezelligheid! Wij garanderen u een veelbelovende avond. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of reserveer direct!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren