Lunchen Bergen op Zoom centrum

Zoekt u naar lunchen Bergen op Zoom centrum? Dan bent u bij Het Ministerie van eten en drinken aan het juiste adres. Ons departement in Bergen op Zoom heeft een fantastische locatie aan de Zuidzijde Haven.

Onze Ministers van Gastvrijheid heten u van harte welkom, en nemen u op eigen wijze mee in het verhaal, waardoor u een veelbelovende middag tegemoet gaat waar u valt zult genieten! We hebben in het departement Bergen op Zoom verschillende hoeken kunnen creëren waardoor de beleving en sfeer wordt vergroot.

Lunchen in de buitenlucht bij het Ministerie van eten en drinken

U kunt gebruik maken van ons terras op wo t/m zo vanaf 11:30 uur. U kunt bij ons terecht voor culinaire hapjes, een fris speciaal biertje, een passend wijntje of een smaakvolle cocktail. Wij laten u genieten én beleven.

Graag heten wij u welkom in ons restaurant! We zullen u meenemen in ons verhaal waardoor u een veelbelovende avond tegemoet gaat. We hebben ons restaurant ingedeeld in verschillende gedeeltes met hoeken waardoor de sfeer en beleving vergroot worden.

Reserveren bij lunchen Bergen op Zoom centrum

Wanneer u bij het Ministerie van eten en drinken wilt komen lunchen heten wij u van harte welkom! Wij raden u altijd aan om van te voren een reservering te maken. Dit kunt u telefonisch doen maar ook direct via de website.

Ons restaurant is gevestigd gelegen aan de Zuidzijde haven in Bergen op Zoom. Daarnaast is ons restaurant gemakkelijk bereiken. Meer informatie over de locatie van ons restaurant en parkeergelegenheden kunt u vinden op onze contactpagina.

Wij heten u van harte welkom om langs te komen in ons restaurant!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren