Lunchen Bergen op Zoom

Wilt u gezellig lunchen Bergen op Zoom? Dan bent u bij het Ministerie van eten en drinken aan het juiste adres. Het Ministerie van eten en drinken is een restaurant voor uiteenlopende doelgroepen en activiteiten, iedereen kan dus bij ons terecht voor een heerlijke maaltijd!

Zo kunt u bij ons terecht voor groepsuitjes personeels-, gezins- of teamuitje. Ook kunnen wij u voorzien op de meest speciale momenten in uw leven zoals een lunch of diner voor een doop, communie, verjaardag en-/of bruiloft.

Bent u benieuwd wat we momenteel serveren? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart.

Heerlijke lunch op ons terras

U kunt gebruik maken van ons terras op wo t/m zo vanaf 11:30 uur. Kom naar ons voor culinaire hapjes, een fris speciaal biertje, een passend wijntje of een smaakvolle cocktail. Wij laten u genieten én beleven!

Graag heten wij u welkom in ons restaurant! We zullen u meenemen in ons verhaal waardoor u een veelbelovende avond tegemoet gaat. We hebben ons restaurant ingedeeld in verschillende gedeeltes met hoeken waardoor de sfeer en beleving vergroot worden.

Reserveren | Lunchen Bergen op Zoom

Wanneer u bij het Ministerie van eten en drinken wilt komen lunchen heten wij u van harte welkom! Wij raden u altijd aan om van te voren een reservering te maken. Dit kunt u telefonisch doen maar ook direct via de website.

Ons restaurant is gevestigd gelegen aan de Zuidzijde haven in Bergen op Zoom. Daarnaast is ons restaurant gemakkelijk bereiken. Meer informatie over de locatie van ons restaurant en parkeergelegenheden kunt u vinden op onze contactpagina.

Wij heten u van harte welkom om langs te komen in ons restaurant!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren