Lunchen Halsteren

Lunchen Halsteren? Kom gezellig langs bij het Ministerie van eten en drinken! Geniet van verschillende lunch specialiteiten. Het Ministerie bevindt zich in Bergen op Zoom. Vlakbij Halsteren. Ontdek de stad en ons fijne restaurant. Reserveer hier een tafel.

Fijne ambiance | Lunchen Halsteren

Lunchen in een sfeervolle omgeving. Wie wil dat niet? Onze restaurants in Bergen op Zoom en Oud Gastel hebben een geweldige ambiance. Dit komt door het gerestaureerde pand. Beide locaties zijn uniek. Een bezoek aan beide departementen is een must!

De Ministers van Culinaire zaken (De chefs) bereiden een fenomenale lunch voor u. Alle producten zijn vers en komen uit de streek. U proeft direct het verschil. Dit betekent ook dat wij werken met seizoensgebonden streekproducten. Bekijk hier de lunchkaart.

Voorbeelden van lunchgerechten zijn salade met gegrilde gamba’s of een broodje belegd met gerookte zalm. Daarnaast ook biefstuk, fritata en kalfskroketten. Voor ieder wat wils bij het Ministerie van eten en drinken.

Dineren in de buurt van Halsteren.

Een diner plannen in de buurt van Halsteren? Ook dan bent u bij het Ministerie van eten en drinken aan het goede adres. Goed om te benoemen is dat u kunt genieten van streekproducten én a la carte. Bekijk hier onze vaste diner gerechten.

Komt u met een grote groep? Denk dan eens aan ons 4-gangen diner. Voor maar €36,50 per persoon. U wordt culinair verrast met bijzondere gerechten. Denk aan vlees-, vis- of vegetarische gerechten. Geef uw wensen door via de contactgegevens beneden aan de pagina. Reserveer nu. Tot snel bij het Ministerie van eten en drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren