Lunchen in Bergen op Zoom

Wilt u lekker lunchen in Bergen op Zoom? Dan is Het Ministerie van eten en drinken de aangewezen partij voor u! Bij Het Ministerie van eten en drinken kunt u genieten van echte Brabantse gastvrijheid.

Loopt het water u al in de mond en wilt u direct genieten van onze heerlijke gerechten? Reserveer dan nu een tafel via ons online reserveringssysteem of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder met eventuele vragen.

Lunchen in Bergen op Zoom bij Het Ministerie van eten en drinken

Graag heten wij u welkom in ons restaurant waar wij u zullen verassen met een veelbelovende beleving! We serveren gerechten die gemaakt zijn van topproducten, die waar mogelijk van lokale ondernemers en leveranciers vandaag komen. Omdat wij werken met seizoensgebonden streekproducten, kunt u iedere dag iets anders op uw bord verwachten!

Naast een lunch kunt bij ons ook terecht voor een diner of een drankje met culinaire hapjes aan de bar. Van een fris speciaal biertje, een passend wijntje of een smaakvolle cocktail. Wij laten u genieten en beleven! U heeft bij ons keuze uit vele culinaire gerechten met vlees, vis en/of vegetarisch.

Reserveren

Wilt u komen lunchen of dineren bij Het Ministerie van eten en drinken, maar heeft u last van allergieën, geen probleem! Wij ontvangen graag uiterlijk één dag voor de reservering uw wensen. Dan kunnen we samen met u een perfecte lunch of diner samenstellen.

Reserveren kan via ons online reserveringssysteem of telefonisch. Reserveren is bij Het Ministerie van eten en drinken niet noodzakelijk, maar wij raden het wel aan. Wij hopen u graag eens te zien bij ons restaurant! Tot snel!

Zuidzijde Haven 39

4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren