Lunchen in Halsteren

Heeft u nog geen lunch locatie? En wilt u lunchen in Halsteren? Kom langs bij Het Ministerie van eten en drinken. Geniet van heerlijke gerechten voor zowel lunch als diner. Laat u verrassen door onze specialiteiten en fijne sfeer! De Ministers van Gastvrijheid heten u graag welkom in ons restaurant. Reserveer direct.

Een leuk uitje  | Lunchen in Halsteren

Het Ministerie van eten en drinken bevindt zich vlakbij Halsteren, in Bergen op Zoom. Daarnaast ook in Oud Gastel. U kunt van 11.30-16.00 genieten van verschillende gerechten. Denk aan Belegd brood met carpaccio, zalm of gerookte kip. Ook kunt u kiezen oor salades. Natuurlijk ook voor een heerlijke kalfkroket of runderspies. Keuze genoeg. Heeft u allergieën?  Hier houden wij graag rekening mee. Reserveer uw tafel hier. Snel en gemakkelijk.

Diner bij Het Ministerie van eten en drinken.

Geen tijd om ’s middags langs te komen? Wij nodigen u graag uit voor het diner! Een heerlijke ervaring. Goed om te benoemen is dat wij werken met verse streekproducten. U proeft het verschil direct. Dit betekent dat er geen vaste dinerkaart is, omdat er per dag nieuwe gerechten binnenkomen. Een culinaire verrassing! Voor €36,50 per persoon geniet u van een 4-gangen diner.

Wenst u een tafel te reserveren? Dit kunt u gemakkelijk online doen. Vul uw gegevens in en u ontvangt snel een bevestiging van uw reservering. Andere vragen? Bel naar 0164 – 82 03 91 of mail naar etenendrinken@hetministerie.eu. Onze medewerkers geven snel antwoord op uw vraag!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

Direct reserveren