Lunchen in Steenbergen

Wilt u lunchen in Steenbergen? Dan is het Ministerie van eten en drinken de plek die u zoekt! Met 2 vestigingen in zowel Oud Gastel als Bergen op Zoom kunt u kiezen tussen 2 plaatsen! Restaurant Bergen op Zoom is gevestigd op een fantastische plek aan de Zuidzijde haven. Een historische plek met sfeer en gezelligheid. Toch liever naar Oud Gastel? Ook daar is het Ministerie van eten en drinken gevestigd in de prachtige binnenstad van Oud Gastel.

U wordt van harte welkom geheten door onze Ministers van gastvrijheid!

Lunchen Steenbergen | Het Ministerie van eten en drinken

Een uniek concept en 2 prachtige locaties. Dat is het Ministerie van eten en drinken! Passie en liefde voor eten stralen onze Ministers uit. De kracht komt voort uit lokale en verse producten. Zo maken wij de meest variërende gerechten voor u klaar. Oog voor detail en kwaliteit staan voorop. Zo word lunchen, dineren of lekker borrelen Genieten met een hoofdletter!  Het Ministerie van eten en drinken is voor iedereen. Wij houden met iedereen rekening. Ook kinderen vergeten wij zeker niet. Voor onze kleinste gasten is alles mogelijk! Mocht u allergieën of speciale wensen hebben, geef deze tijdig door. Onze ministers maken met liefde een gerecht speciaal voor u

Culinair lunchen | Contact

Voor weinig culinair lunchen? Met de meest uiteenlopende gerechten? Dan moet u bij het Ministerie van eten en drinken zijn. Nog na genieten van de heerlijke wijn, een cadeaubon geven of onze streekproducten mee nemen? Bij onze locatie in Bergen op Zoom hebben wij ook een winkel.

Wilt u vast onze kaart inkijken? Neem dan eens een kijkje op onze website. Hier kunt u alles vinden omtrent onze gerechten. Reserveren is ook online mogelijk. Toch liever een Minister spreken? Wij zijn ook telefonisch bereikbaar.

C’est la vie! En laat u verassen door onze top Ministers bij het Ministerie van eten en drinken.

MINISTERIE OUD GASTEL
Kerkstraat 2
4751 HN
Oud Gastel

0165-518192
etenendrinken@hetministerie.eu

MINISTERIE BERGEN OP ZOOM
Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren