Lunchen omgeving Bergen op Zoom

Wilt u lunchen omgeving Bergen op Zoom? Dan bent u bij Het Ministerie van Eten en Drinken aan het juiste adres! Met een locatie aan de Zuidzijde haven in Bergen op Zoom is het Ministerie van Eten en Drinken uw ideale restaurant voor een unieke lunch! Voor de lunch gerechten maken wij gebruik van seizoengebonden producten en zoveel mogelijk lokale ingrediënten. In de zomermaanden kunt u komen lunchen in onze stadstuin. Hier hebben wij een sfeervol terras gecreëerd welke geopend is van wo. t/m zo. vanaf 11:30 uur.

Lunchen omgeving bergen op zoom

Graag heten wij u welkom in ons restaurant waar wij u zullen verassen met een veelbelovende beleving! We serveren gerechten die gemaakt zijn van topproducten, die waar mogelijk van lokale ondernemers en leveranciers vandaag komen. Omdat wij werken met seizoensgebonden streekproducten, kunt u iedere dag iets anders op uw bord verwachten! Bent u benieuwd wat wij momenteel serveren? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart.

Naast een lunch kunt bij ons ook terecht voor een diner of een drankje met culinaire hapjes aan de bar. Van een fris speciaal biertje, een passend wijntje of een smaakvolle cocktail. Wij laten u genieten en beleven! U heeft bij ons keuze uit vele culinaire gerechten met vlees, vis en/of vegetarisch. U kunt deze gerechten van onze wisselende kaart bestellen maar het is ook mogelijk om voor een 4-gangendiner voor maar €36,50 te kiezen.

Reserveren?

Het is niet noodzakelijk om te reserveren. Maar mocht u met grote groepen zijn, dan is dit wel verstandig. U kunt een reservering maken direct via de website of telefonisch! Mocht u vragen hebben horen wij dit graag. Onze ministers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren