Lunchen Oudenbosch

Wilt u graag lunchen Oudenbosch? Kom gezellig naar het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel. Op slechts 10 minuten afstand van Oudenbosch kunt u een veelbelovende avond tegemoet gaan. Culinair genieten van de mooiste en lekkerste gerechten gemaakt van dagverse producten, dat kan alleen bij het Ministerie. Waar mogelijk serveren wij alleen gerechten gemaakt van streekproducten. Onze ministers van gastvrijheid staan voor u klaar!

Reserveer gemakkelijk via de website!

Ministerie Lunch & Diner | Oud Gastel

Het Ministerie van eten en drinken werkt alleen maar met topproducten. Indien mogelijk van lokale ondernemers en leveranciers. Elke dag maken wij gerechten van verse producten. Allen seizoen gebonden. Hierdoor kunt u altijd een ander gerecht op uw bord verwachten. Onze menukaart is samengesteld uit verschillende gerechten. Hierdoor is er keuze genoed. Tot slot is het Ministerie ook de perfecte locatie om te genieten van kleine gerechten en uitgebreid te dineren. Bovendien hebben wij ook diverse borrelplanken en voor de kinderen is er natuurlijk de speciale kinderkaart.

Het Ministerie is er voor iedereen!

Naast heerlijk lunchen kun u bij het Ministerie van eten en drinken ook terecht voor andere activiteiten. Zo kunt u bij ons terecht voor groepsuitjes personeels-, gezins- of teamuitjes. Daarnaast voorzien wij ook de meest speciale momenten zoals bijvoorbeeld een diner voor doop, communie, verjaardag of bruiloft. Wij zorgen dat u allen een bijzondere en vooral gezellig avond tegemoet gaat! Tot slot is het enige wat u te doen staat, een reservering plaatsen en uw wensen door te geven aan onze Ministers.

Ons restaurant is woensdag tot zondag geopend en biedt plaats aan 80 gasten.

Contact Lunchen Oudenbosch

Bent u enthousiast geworden over ons concept? U kunt gemakkelijk reserveren voor een avond gezelligheid! Dit kunt u doen door op onderstaande button te drukken of te bellen naar: 0165-518192.

Tot snel bij het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel!

OUD GASTEL
Kerkstraat 2
4751 HN

0165 – 51 81 92
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren