Lunchroom Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een lunchroom Bergen op Zoom? Dan bent u bij Het Ministerie van eten en drinken aan het juiste adres. Beleef het unieke concept van het Ministerie en geniet samen met uw vrienden, kennissen, familie of relaties in onze vestiging in Bergen op Zoom. C’est la vie! (geniet van het leven!) zeggen wij of beter gezegd, zo vindt het Ministerie dat het zou moeten zijn.

Bent u direct enthousiast en wilt u reserveren voor een gezellige lunch? Twijfel dan niet en reserveer direct! Wij hopen u graag te bedienen.

Voor iedereen – Het Ministerie van eten en drinken

Het Ministerie van eten en drinken is een restaurant voor uiteenlopende doelgroepen en activiteiten. Zo kunt u bij ons terecht voor groepsuitjes personeels-, gezins- of teamuitje. Ook kunnen wij u voorzien op de meest speciale momenten in uw leven zoals een diner voor een doop, communie, verjaardag en-/of bruiloft.

Kinderen vergeten wij bij het Ministerie zeker niet. Voor onze kleinste gasten is alles mogelijk. De minister van Culinaire Zaken zal bij u aan tafel komen om de suggesties en mogelijkheden door te bespreken. Ook de kleintjes zullen smullen van een heerlijke lunch!

Meer informatie – Lunchroom Bergen op Zoom

Wilt u komen lunchen of dineren bij Het Ministerie van eten en drinken, maar heeft u last van allergieën, geen probleem! Wij ontvangen graag uiterlijk één dag voor de reservering uw wensen. Dan kunnen we samen met u een perfecte lunch of diner samenstellen.

Reserveren kan via ons online reserveringssysteem of telefonisch. Reserveren is bij Het Ministerie van eten en drinken niet noodzakelijk, maar wij raden het wel aan. Wij hopen u graag eens te zien bij ons restaurant! Tot snel!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren