Lunchroom Steenbergen

Het Ministerie van eten en drinken biedt u 2 mogelijkheden als u op zoek bent naar een lunchroom Steenbergen. In één van onze 2 Departementen kunt u gaan genieten van een overheerlijke lunch. Beide zijn gelegen in de historische binnenstad van zowel Bergen op Zoom als Oud Gastel. Met streek en seizoensgebonden producten varieert de kaart en kunt u altijd een verassing op uw bord verwachten. De Ministers van gastvrijheid nemen u graag mee in ons unieke concept.

Reserveer vandaag nog bij één van de 2 Departementen van het Ministerie van eten en drinken.

Ministerie Bergen op Zoom

Onze ministers van Gastvrijheid heten u van harte welkom bij het Ministerie in Bergen op Zoom. Er is plek voor 150 gasten en daarnaast hebben wij voldoende ruimte aan de bar. Hier kunt u gezellig een borrel doen. Want naast lunchen en dineren is het Ministerie van eten en drinken ook uitermate geschikt voor een gezellig borrel aan de bar. Voor een reservering bij het Ministerie in Bergen op Zoom kunt u bellen naar 0164–82 03 91 of druk op de knop onderaan de pagina.

Ministerie Oud Gastel

In de binnenstad van Oud Gastel zit ons 2e departement. De locatie is iets kleiner dan Bergen op Zoom en biedt ruimte aan 80 gasten. Kinderen vergeten wij bij het Ministerie zeker niet. Voor onze kleinste gasten is alles mogelijk tijdens de lunch. De minister van Culinaire Zaken zal bij u aan tafel komen om de suggesties en mogelijkheden door te bespreken. Wilt u in contact komen met het Ministerie in Oud Gastel? Dan kunt u bellen naar 0165–51 81 92

Neem contact op met Lunchroom Steenbergen

Heeft u vragen over de locaties? Of wilt u direct een reservering plaatsen? Druk dan op onderstaande button. Wij hopen u graag eens te zien bij één van onze restaurants. Tot ziens bij het Ministerie van eten en drinken!

Direct reserveren

DEPARTEMENTEN

OUD GASTEL
Kerkstraat 2
4751 HN
0165 – 51 81 92

BERGEN OP ZOOM
Zuidzijde Haven 39
4611 HC
0164 – 82 03 91

HEEFT U VRAGEN?
etenendrinken@hetministerie.eu