Nieuw restaurant Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een nieuw restaurant Bergen op Zoom? Kom dan zeker eens langs bij het Ministerie van eten en drinken! Ons restaurant, aan de Zuidzijde Haven, heeft nog steeds de zichtbare structuur van de oude haven. Dit maakt de buitenkant erg karakteristiek en uniek. Maar binnen is de sfeer minstens zo fijn. Onze Ministers van gastvrijheid heten u bij binnenkomst van harte welkom, en zullen er alles aan doen om u een heerlijke middag of avond te bezorgen.

Reserveer direct online een tafel bij ons!

Nieuw restaurant Bergen op Zoom – Het Ministerie van eten en drinken

Bij onze Ministeries kunt u een heerlijk 4-gangen diner voor €36,50 verkrijgen en daarbij kunt u een avond vol verrassingen en gezelligheid verwachten. Wij hopen u te mogen ontvangen in één van onze departementen waar we u kunnen laten proeven, ruiken en beleven van onze wisselende culinaire verrassingen, a la carte is uiteraard ook mogelijk!

Wat ons uniek maakt, is dat onze chefs koken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor is het elke dag een verrassing wat u op uw bord krijgt, en wisselt ons menu razendsnel! Deze liefde voor lokale streekproducten willen we niet alleen doorgeven in ons restaurant, maar in Bergen op Zoom hebben we ook een eigen winkel waar we deze heerlijke producten verkopen. Leuk om als cadeautje te geven, of om thuis nog even na te kunnen genieten natuurlijk!

Neem contact met ons op

Bent u enthousiast over ons concept en zou u graag willen reserveren voor een avond gezelligheid? Dat is natuurlijk mogelijk. Reserveren is bij ons niet per se noodzakelijk, behalve als u met grote groepen komt. Heeft u nog bijzonderheden, zoals allergieën die u wilt doorgeven? Laat dit ons dan weten bij de reservering, dan houden we hier rekening mee!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren