Ossendrecht restaurant

Op zoek naar Ossendrecht restaurant voor een overheerlijk diner? Dan zit u bij het Ministerie van eten en drinken helemaal goed! Iets noordelijker van Ossendrecht, in het centrum van Bergen op Zoom vindt u ons restaurant. Via de Antwerpsestraatweg staat u binnen een kwartier in de binnenstad. Ons unieke concept neemt u op geheel eigen wijze mee in ons verhaal. Laat u verassen en kom genieten van een heerlijk 4-gangen diner, gemaakt van dagverse producten.

Bel de Ministers van gastvrijheid en reserveer een tafel !

Het Ministerie van eten en drinken | Bergen op Zoom

Graag heten wij u welkom in ons restaurant! Gegarandeerd dat u een veelbelovende avond tegemoet gaat. We hebben ons restaurant ingedeeld in verschillende gedeeltes met hoeken waardoor de sfeer en beleving vergroot worden. Dineren bij het Ministerie is anders dan u gewend bent, bij ons staat kwaliteit en oog voor detail voorop. Er worden culinaire gerechten met passie bereid en geserveerd.  Er is keus genoeg uit verschillende vis,- vlees,- en vegetarische gerechten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een hapje en een drankje. Zo wordt borrelen ook nog eens culinair!

‘Ben loyaal, koop lokaal’

Lekker lokaal, dat is waar de producten van het Ministerie vandaan komen. Wij weten volledig waar onze producten vandaan komen en hoe deze verwerkt worden. Onze Minister van culinaire zaken maken van elk gerecht een verassing. Hierdoor kunt u elke dag een ander gerecht verwachten. U hoeft niet te kiezen, laat u verassen! Liever wel alvast weten wat er op de kaart staat? Bekijk onze menukaart op de website.

Contact Ossendrecht restaurant

Al enthousiast geworden en zin in een culinaire en gezellige avond? Reserveer dan snel via onderstaande button. Wilt u voor grote groepen reserveren of heeft u speciale wensen dan kunt u ook even bellen naar: 0164 – 82 03 91.

Tot snel bij het Ministerie van eten en drinken Bergen op Zoom!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren