Oudenbosch eten

Wilt u graag in Oudenbosch eten? Op slechts een paar minuten van Oudenbosch vindt u Het Ministerie van eten en drinken. Gelegen in de historische binnenstad van Oud Gastel. Hier vindt u een unieke locatie waar u culinair kunt eten. Kom genieten van de meest variërende gerechten en laat u verassen door ons unieke concept.

Reserveer direct een tafel en komt eten bij Het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel!

Dineren bij het Ministerie van eten en drinken

Een uniek 4-gangen diner. Gemaakt met streekproducten van de dag. Iedere dag week een nieuwe verrassing! De Ministers van Culinaire zaken (De chefs) bereiden de meest mooie gerechten voor u. Laat u verassen door onze gerechten, sfeer en ambiance. Onze Ministers van Gastvrijheid staan voor u klaar.

Ons restaurant vlakbij Oudenbosch heeft een unieke sfeer. Dit heeft het te danken aan het historische pand in de binnenstad. Naast de locatie in Oud Gastel hebben wij ook een Departement in Bergen op Zoom. Iedere locatie heeft zijn eigen sfeer. Zeker de moeite waard om beide restaurants te bezoeken!

Oudenbosch eten, diner of lunch?

In plaats van een diner komen lunchen? Geen probleem! Het Ministerie van eten en drinken biedt ruimte keuze aan verschillende lunchgerechten, speciaal voor u geselecteerd. Iedere dag vers in huis gehaald. Geniet van mei tot en met september van diverse gerechten! Bekijk onze huidige kaart op de website. Voor zowel lunch als diner. Wij heten u van harte welkom van woensdag tot en met zondag. Bekijk de openingstijden van Het Ministerie Oud Gastel op de website.

Kom in contact en reserveer

Benieuwd geworden naar de gerechten van Het Ministerie van eten en drinken? Neem dan gerust contact met ons op en reserveer een tafel. U kunt via onderstaande knop direct een tafel reserveren. Heeft u vragen? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken. Bel dan naar  0165 – 51 81 92. Wij helpen u graag verder.

Direct reserveren

DEPARTEMENTEN

OUD GASTEL
Kerkstraat 2
4751 HN
0165 – 51 81 92

BERGEN OP ZOOM
Zuidzijde Haven 39
4611 HC
0164 – 82 03 91

HEEFT U VRAGEN?
etenendrinken@hetministerie.eu