Oudenbosch lunch

Op zoek naar een leuke locatie voor een Oudenbosch lunch? Kom dan zeker naar Het Ministerie van eten en drinken in Oud Gastel. Op slechts een paar minuten afstand van Oudenbosch kunt u heerlijk genieten van een seizoensgebonden lunch. Geniet van de lekkerste broodjes zalm, kalfskroketten of salades. Onze Ministers van culinaire zaken zorgen ervoor dat u aan niets ontbreekt. Gelegen in de mooie binnenstad van Oud Gastel vindt u onze unieke locatie en stapt u binnen in ons unieke concept.

Twijfel niet langer en reserveer vandaag nog een tafel bij Het Ministerie van eten en drinken!

Het Ministerie in Oud Gastel

Op deze sfeervolle locatie kunt u genieten van de mooiste gerechten. In 2015 zijn wij van start gegaan op deze mooie locatie gelegen in de binnenstad van Oud Gastel. U wordt hartelijk welkom geheten door onze ministers van Gastvrijheid en wordt op onze eigen wijze meegenomen in het verhaal, waardoor u een veelbelovende avond tegemoet gaat waar u van zult genieten!

De gerechten variëren per seizoen. Dit komt omdat wij uitsluitend werken met seizoensgebonden producten uit eigen streek. Hierdoor varieert de kaart en kunt u altijd weer een ander gerecht verwachten. Bekijk ons huidige menu op de website. Mocht u speciale wensen hebben, of wellicht allergieën? Geen probleem bij Het Ministerie van eten en drinken! Wij denken graag met u mee en stellen indien nodig een apart gerecht voor u samen. Geef dit door bij uw reservering.

Onze  unieke locatie!

Naast alleen lunchen is het bij Het Ministerie in Oud Gastel ook mogelijk om bijvoorbeeld groepsuitjes personeels-, gezins- of teamuitjes te houden. Ook kunnen wij u voorzien op de meest speciale momenten zoals onder andere verjaardag of bruiloft. Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden!

Reserveer voor Oudenbosch lunch

U kunt via onderstaande knop gemakkelijk reserveren bij Het Ministerie in Oud Gastel. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken voor vragen of speciale wensen? Bel dan naar  0165 – 51 81 92. Wij staan u graag te woord.

Direct reserveren

Kerkstraat 2
4751 HN
0165 – 51 81 92

HEEFT U VRAGEN?
etenendrinken@hetministerie.eu