Restaurant A17

Al even onderweg en zoekt u Restaurant A17? Neem dan snel afslag 21 Oud Gastel-Borchwerf! Het Ministerie van eten en drinken bevind zich op nog geen 10 minuten afstand van A17. U komt dan in de authentieke binnenstad van Oud Gastel waar u culinair kunt genieten van fantastische lokale streekproducten en seizoensgebonden gerechten. Onze Ministers maken al een 4-gangen diner voor slechts €36.50! Geen volledig diner? A la carte is uiteraard ook mogelijk.

Het Ministerie van Eten en Drinken  |   Merk

Een toegankelijke, stoere en eigentijdse stijl. Dat kunt u verwachten bij het Ministerie van eten en drinken! Gastvrij wordt u ontvangen door onze Minister van gastvrijheid. En de culinaire top chefs maken de meest lekkere gerechten voor u klaar. Dit is een concept dat proeft u al zonder te eten. Door middel van gebruik te maken van lokale producten krijgt u altijd seizoensgebonden gerechten. Innovatie en ontwikkeling staat nooit stil. Het departement in Oud-Gastel bevind zich op een sfeervolle locatie gelegen aan Kerkstraat 2.

Voor iedereen | Restaurant Oud Gastel

Het Ministerie van eten en drinken restaurant Oud Gastel is voor iedereen. Met variërende streek producten worden verschillende vis-, vlees- en vegetarische gerechten gemaakt. Zo zit er altijd een gerecht voor u bij! Ook de kleinste gasten vergeten we niet. Voor hen is alles mogelijk. Heeft u speciale wensen of allergieën. Geef dit door aan onze ministers. Hier wordt dan rekening mee gehouden

Contact | Departement Oud Gastel

Wij zijn te vinden vlakbij de A17 in Oud Gastel aan Kerkstraat 2. Voor vragen, reserveringen of speciale wensen kunt u ons bellen op 0165-518192. Twijfel niet, en laat u verassen bij het Ministerie van eten en drinken! Even snel een impressie opdoen? Kijk dan eens op onze website!

Let op!
Op woensdag t/m zaterdag zijn wij geopend vanaf 17:00 uur.
Zondag staan wij voor u klaar vanaf 13:00 uur!

MINISTERIE OUD GASTEL

Kerkstraat 2
4751 HN
Oud Gastel

0165-518192
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren