Restaurant Bergen op Zoom Bosstraat

Als u op zoek bent naar een restaurant Bergen op Zoom Bosstraat, dan is Het Ministerie van eten en drinken hét restaurant voor u. Gelegen in de binnenstad van Bergen op Zoom kunt u gaan genieten van culinaire vlees- , vis- en/of vegetarische gerechten. Bij restaurant Het Ministerie komt u niet alleen om lekker te eten. Wij zorgen ervoor dat een avond bij ons een bijzondere belevenis is. Geniet bij ons van (h)eerlijke verfijnde gerechten. We zijn altijd op zoek naar verrassingen door gebruik te maken van streek producten.

Reserveer gemakkelijk via de website en kom heerlijk dineren in Bergen op Zoom.

Het Ministerie Bergen op Zoom

U kunt bij ons genieten van onder andere heerlijke à la carte gerechten van de regelmatig wisselende kaart. Wij hebben een voorkeur voor streekproducten en serveren u culinaire gerechten waarin seizoensproducten in de hoofdrol staan. Uiteraard houden wij graag rekening met uw wensen en diëten, dus aarzel niet om deze aan ons door te geven. Neem hiervoor contact met ons op!

Op de menukaart vindt u onze specialiteiten. Het restaurant is ontstaan uit passie en liefde voor eten en drinken. Dit proeft u terug in ieder gerecht. Ook is  het Ministerie van eten en drinken een perfecte plek voor groepsuitjes, personeel feestjes en nog veel meer speciale momenten! Een unieke en speciale ervaring dat wil toch iedereen.

Culinair eten, heerlijk lunchen of gezellig borrelen? Of wilt u gewoon een top avond beleven? Reserveer dan direct een tafel bij het Ministerie van eten en drinken.

Reserveer bij restaurant Bergen op Zoom Bosstraat

Het horecateam van het Ministerie van eten en drinken bestaat uit verschillende ministersposten. Zij staan allen voor u klaar en willen u een onbezorgde avond bezorgen. Wenst u een tafel te reserveren? Druk dan op onderstaand knop en reserveer direct. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0164 – 82 03 91.

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren