Restaurant Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een restaurant Bergen op Zoom? Dan bent u bij Het Ministerie van Eten en Drinken aan het juiste adres! Met een locatie aan de Zuidzijde haven in Bergen op Zoom is het Ministerie van Eten en Drinken uw ideale restaurant voor een uniek diner! Hier serveren wij gerechten die gemaakt zijn van topproducten, die waar mogelijk van lokale ondernemers en leveranciers vandaag komen. Omdat wij werken met seizoensgebonden streekproducten, kunt u iedere dag iets anders op uw bord verwachten!

U heeft bij ons keuze uit vele culinaire gerechten met vlees, vis en/of vegetarisch. U kunt deze gerechten van onze wisselende kaart bestellen maar het is ook mogelijk om voor een 4-gangendiner voor maar €36,50 te kiezen. Bent u benieuwd wat wij momenteel serveren? Neem dan alvast een kijkje op de menukaart.

Ook kunt u direct een reservering maken via de website.

Restaurant Bergen op Zoom

Graag heten wij u welkom in ons restaurant! We zullen u meenemen in ons verhaal waardoor u een veelbelovende avond tegemoet gaat. We hebben ons restaurant ingedeeld in verschillende gedeeltes met hoeken waardoor de sfeer en beleving vergroot worden.

Naast een diner kunt u zo ook terecht voor een drankje met culinaire hapjes aan de bar. Van een fris speciaal biertje, een passend wijntje of een smaakvolle cocktail. Wij laten u genieten en beleven! En naast een borrel of diner kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke lunch op ons terras, welke is gecreëerd in onze stadstuin. Deze is op wo. t/m zo. vanaf 11:30 uur geopend.

Reserveren?

Het is niet noodzakelijk om te reserveren. Maar mocht u met grote groepen zijn, dan is dit wel verstandig. U kunt een reservering maken direct via de website of telefonisch! Mocht u vragen hebben horen wij dit graag. Onze ministers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren