Restaurant Bergen

Bent u op zoek naar een Restaurant Bergen? Dan bent u bij Het Ministerie van eten en drinken aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd aan de Zuidzijde Haven in Bergen op Zoom, waar u binnenstapt via onze authentieke gevel. Wij willen onze gasten graag al een goede sfeer laten ervaren, voordat ze bij ons gegeten hebben. Onze Ministers van Gastvrijheid zullen u hartelijk ontvangen bij binnenkomst, en u naar uw tafel begeleiden. Daarnaast geven ze graag uitleg over de gerechten en bijpassende dranken.

Bent u benieuwd geworden naar onze gerechten? Reserveer dan direct een tafel!

Restaurant Bergen | Kom naar Het Ministerie van eten en drinken!

Bij ons is het elke dag een verrassing wat u op uw bord krijgt, want onze Ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) werken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor zit er veel variatie in onze gerechten en kunt u bij ons elke dag iets anders eten. Bij ons kunt u samen met uw familie en vrienden genieten van een heerlijk 4 gangen diner, of A la Carte eten. Wij bieden altijd vele culinaire keuzes aan, variƫrend van vlees- , vis- en/of vegetarische gerechten, dus er zit altijd iets tussen wat u lekker vindt.

Lekker Lokaal

Wij houden van lokaliteit, waardoor we met streekproducten werken. In Bergen op Zoom hebben we naast een restaurant ook een eigen winkel waar u als gast een aantal leuke gimmicks kunt verkrijgen. Leuk om uw diner bon als cadeau totaal aan te kleden! Daarnaast is het ook mogelijk om onze huiswijnen en lekkere producten mee te nemen zodat u thuis nog eens kunt nagenieten van de kwaliteit. We zien u graag bij het Ministerie!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren