Restaurant Bergse Plaat

Bent u op zoek naar een restaurant Bergse Plaat? Dan moet u zeker bij Het Ministerie van Eten en Drinken zijn! We zijn gevestigd in Bergen op Zoom, op een kleine afstand van Bergse Plaat. Bij ons is het eten elke dag een verrassing, omdat onze Ministers van Culinaire Zaken (zo noemen wij onze chefs) werken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor wisselt ons aanbod razendsnel en is ons menu erg gevarieerd.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of reserveer direct een tafel!

Restaurant Bergse Plaat | Kom langs bij Het Ministerie van Eten en Drinken!

Bij onze Ministeries kunt u een heerlijk 4-gangen diner voor €36,50 verkrijgen en daarbij kunt u een avond vol verrassingen en gezelligheid verwachten. Wij hopen u te mogen ontvangen in één van onze departementen waar we u kunnen laten proeven, ruiken en beleven van onze wisselende culinaire verrassingen, a la carte is uiteraard ook mogelijk!

Wat ons uniek maakt, is dat onze chefs koken met seizoensgebonden streekproducten. Hierdoor is het elke dag een verrassing wat u op uw bord krijgt, en wisselt ons menu razendsnel! Deze liefde voor lokale streekproducten willen we niet alleen doorgeven in ons restaurant, maar in Bergen op Zoom hebben we ook een eigen winkel waar we deze heerlijke producten verkopen. Leuk om als cadeautje te geven, of om thuis nog even na te kunnen genieten natuurlijk!

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Daarnaast kunt u uiteraard ook altijd direct op de website reserveren. We kijken uit naar uw komst bij Het Ministerie van Eten en Drinken!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren