Restaurant boulevard Bergen op Zoom

Als u op zoek bent naar een restaurant boulevard Bergen op Zoom, zoek dan niet verder. Kom gezellig naar Het Ministerie van eten en drinken in Bergen op Zoom. Bij ons werken we niet met een vaste menukaart, daardoor is elke dag een verassing! Met de meest bijzondere streekproducten die vers van onze leveranciers komen maken onze Ministers van Culinaire zaken dagelijks de meest heerlijke gerechten voor u klaar. Voor speciale wensen kunt u ook terecht bij ons. Gluten vrij? Allergisch voor noten of pinda’s? Geen probleem bij Het Ministerie!

Reserveer een tafel en kom genieten bij Het Ministerie van eten en drinken in Bergen op Zoom.

Het Ministerie

Wilt u zowel vegetarisch als vleesgerechten eten? Ook dat is geen probleem. Wij bieden verschillende en variërende vlees en vis gerechten. Als neusje op de zalm zit ons Departement in Bergen op Zoom gevestigd aan de zuidzijde haven. Deze historische plek in Bergen op zoom staat al heel lang op de kaart. U wordt van harte uitgenodigd door onze Ministers van Gastvrijheid en laat u meenemen in de fantastische sferen bij Het Ministerie.

Van borrelen tot uitgebreid diner

Naast dat u uitgebreid kunt komen eten kunt u ook genieten van verschillende speciaal bieren of wijnen aan onze sfeervolle bar. Toch een hapje eten erbij? Geen probleem voor het Ministerie van eten en drinken. Wij vertellen u graag welke wijn het beste aansluit bij uw gerecht. Naast de locatie in Bergen op Zoom hebben wij ook een Departement in Oud Gastel. Beide appartementen zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld verjaardagen, personeelsuitjes en overige feesten en partijen.

Contact restaurant boulevard Bergen op Zoom

Heeft u vragen? Of wilt u een tafel reserveren? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt via onderstaande knop direct reserveren. U kunt ons ook telefonisch bereiken. Bel dan naar 0164 – 82 03 91.

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

0164-820391
etenendrinken@hetministerie.eu

Direct reserveren