Restaurant Halsteren

Op zoek naar een restaurant Halsteren? Zoek dan niet verder! Bezoek het Ministerie van eten en drinken. Een culinaire en gezellige ervaring om nooit te vergeten. Beleef het concept door samen met uw vrienden te komen eten in ons restaurant. Zoals wij altijd zeggen: ‘C’est la vie! Geniet van het leven. Met wie komt u genieten? Reserveer hier een tafel.

Dineren bij het Ministerie van eten en drinken

Een uniek 4-gangen diner. Gemaakt met streekproducten van de dag. Iedere dag week een nieuwe verrassing! Proef, beleef en ruik de gerechten nu zelf: reserveer vandaag nog een tafel. U en uw vrienden of familie zijn van harte welkom.

Ons restaurant vlakbij Halsteren heeft een unieke sfeer. Dit heeft het te danken aan het pand. Dit geldt ook voor ons departement in Oud Gastel. Iedere locatie heeft zijn eigen sfeer. Zeker de moeite waard om beide restaurants te bezoeken!

Lunchen in de buurt van Halsteren

In plaats van een diner komen lunchen? Geen probleem. Het Ministerie van eten en drinken heeft een groot scala aan verschillende lunchgerechten, speciaal voor u geselecteerd. Iedere dag vers in huis gehaald. Geniet van mei tot en met september van diverse gerechten! Wij heten u welkom van woensdag tot en met zondag. Van 11.30 tot 16.00.

Een belegd brood met geitenkaas of toch een salade met carpaccio? Er is veel keus. Neem eens iets anders! Denk aan een trio van vis of de ministeriële lunch. Voor ieder wat wils.

Contact | Restaurant Halsteren

Reserveren in ons restaurant? Regel het online. Gemakkelijk en snel! U ontvangt een reservatie bewijs na het invullen van uw gegevens. Heeft u vragen rondom allergieën zoals bijvoorbeeld gluten? Bel 0164 – 82 03 -91 of mail naar etenendrinken@hetministerie.eu. Tot snel!

Zuidzijde Haven 39
4611 HC
Bergen op Zoom

Direct reserveren